Reserveren

Leerlingenvervoer Taxi Utrecht Centraal

Leerlingenvervoer moet veilig en betrouwbaar zijn. Een comfortabele reis is belangrijk, maar tijdig arriveren op school of thuis natuurlijk ook. Taxi Centraal Utrecht staat voor je klaar.

Leerlingenvervoer in Utrecht moet aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld personen- of groepsvervoer. Zeker bij deze service is een accurate en stipte dienstverlening belangrijk. Leerlingen moeten namelijk op tijd worden opgehaald en arriveren op school of college. Ook een voordelig tarief speelt een belangrijke rol. Zeker omdat je in de meeste gevallen meerdere keren per week gebruik maakt van leerlingenvervoer in of rondom Utrecht.

Taxi Utrecht Centraal biedt altijd voordelige taxi services. Vaak tot wel 50% goedkoper dan andere aanbieders van leerlingenvervoer. Uiteraard uitgevoerd door onze ervaren en klantvriendelijke taxichauffeurs. Ons leerlingenvervoer is op alle dagen van de week inzetbaar. De voordelige tarieven bekijk je vooraf eenvoudig via onze website. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

Taxi Utrecht Centraal beschikt over een uitstekende uitgerust wagenpark. Onze luxe taxi bussen zijn zeer geschikt voor leerlingenvervoer tot wel 8 personen. Onze bussen zijn veilig en comfortabel. Een prettige manier om in Utrecht van of naar school te reizen. Onze chauffeurs voor leerlingenvervoer in Utrecht zijn ervaren, behulpzaam en vriendelijk. Jij hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vervoer van jouw kind naar de openbare school.

 • Comfortabel en veilig leerlingenvervoer
 • Luxe wagenpark
 • Ervaren en vriendelijke chauffeurs
 • Leerlingenvervoer in en rondom Utrecht
 • Tot 50% goedkoper dan concurrenten
Waarom leerlingenvervoer in Utrecht?

Steeds meer ouders en leerlingen kiezen voor taxivervoer van en naar school. Mede door de drukte in het verkeer en de comfortabele manier van reizen. Taxi Utrecht Centraal is dé specialist in leerlingenvervoer in en rondom Utrecht. Dit is waarom je voor ons kiest:

 • Veilig van en naar school
 • Voordelig
 • Maatwerk service
 • Luxe taxivervoer
 • Vriendelijke service
 • Transparante tarieven
Leerlingenvervoer in Utrecht reserveren?

Wil jij een taxi reserveren voor leerlingenvervoer? Dat kan voor jezelf, maar natuurlijk ook voor jouw kind of kinderen. Leerlingenvervoer reserveren bij Taxi Utrecht Centraal is heel eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld een taxi boeken via onze website, maar je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wist je dat je ook een taxi voor leerlingenvervoer in Utrecht kunt boeken via WhatsApp? Dat kan bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Leerlingenvervoer

Reserveer jouw taxi voor leerlingenvervoer in Utrecht via het online reserveringssysteem op onze website of telefonisch.

Jouw gegevens

Laat ons weten wanneer en op welk tijdstip je leerlingenvervoer in Utrecht nodig hebt. Ook jouw huidige locatie geef je aan ons door.

Vervoer naar school of college

Naar welke school of college wil je per taxi worden vervoerd? Wij verzorgen leerlingenvervoer in en rondom Utrecht.

Veilig reizen met de taxi

Veilig van en naar school reizen met de taxi? Maak dan gebruik van ons voordelige en betrouwbare leerlingenvervoer in Utrecht.

Veelgestelde vragen leerlingenvervoer in Utrecht

Bij Taxi Utrecht Centraal zijn we altijd transparant over onze tarieven. Ook voor leerlingenvervoer. De kosten kun je eenvoudig inzien en berekenen via onze website.

Ja, Taxi Utrecht Centraal vervoert leerlingen naar alle scholen en colleges in en rondom Utrecht. We zijn dan ook niet voor niets de nummer één in voordelig leerlingenvervoer.

Dat kan op zowel korte als lange termijn. Je kunt een taxi voor leerlingenvervoer in Utrecht reserveren via WhatsApp, maar ook online via de website of telefonisch.

WhatsApp